Boomverzorging in Roosendaal

Heeft u bomen in uw tuin? Of bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van de bomen van uw gemeente of van uw bedrijventerrein? Wij kunnen u op het gebied van bomen helpen met alles rond boomverzorging. Zowel advies en het planten, als het snoeien en het kappen.

Beplanting

Voordat u een boom laat planten moet u goed nadenken over het type en de plek. Hoe groot groeit de boom? Waar creƫert u schaduw? Wij kunnen niet alleen de bomen voor u planten, maar adviseren u ook graag over al deze zaken.

Snoeien

Bomen moeten regelmatig gesnoeid worden. Zo blijven ze niet alleen langer mooi, maar blijven ze ook in evenwicht en worden dode stukken hout verwijderd.Grote bomen worden bij ons op een vakkundige en verantwoordelijke manier gesnoeid door middel van klimtechnieken of een hoogwerker.

Onveilige situaties voorkomen

Als een boom dode takken heeft of scheef hangt kan dit onveilige situaties veroorzaken. Dan kunt u ervoor kiezen om de boom te laten kappen. Ook een boom die het zicht of de zon belemmert kunt u laten kappen. Soms heeft u een kapvergunning nodig. Wij komen graag vrijblijvend voor u langs om de situatie te bekijken en een offerte voor boomverzorging op te stellen.