Tuinonderhoud in Roosendaal

Een tuin mooi opleveren is één ding, maar een tuin mooi houden is iets anders. Een tuin leeft en heeft daardoor veel onderhoud nodig. Als u tijden niet omkijkt naar uw tuin zullen de planten en struiken overwoekeren en bloemen zullen niet langer bloeien. Het gras zal veel te hoog en lelijk worden.

Heeft u zelf geen groene vingers? Of heeft u er simpelweg zelf geen tijd voor? Dan kunt u het onderhoudswerk van uw tuin in de regio Roosendaal uitbesteden aan ons! U kunt ons inschakelen voor eenmalig tuinonderhoud, maar u kunt ook verschillende onderhoudscontracten bij ons afsluiten.

Onderhoudscontract

Wilt u zelf geen omkijken meer naar uw tuin hebben? Kies dan voor een van onze onderhoudscontracten. Voor een vast maandbedrag zorgen wij er dan voor dat uw tuin er altijd netjes bij ligt. Denk aan onkruid verwijderen, grasmaaien, snoeien, bladruimen, spitten, plantenbakken vullen en bemesten.

Tuinonderhoud op maat

U kunt er ook voor kiezen om voor een vast bedrag per jaar onderhoud door ons te laten uitvoeren. Vooraf bespreken we dan precies wat u hoe vaak gedaan wilt hebben en dan stellen we een contract voor u op! Vertel ons uw wensen en wij maken het mogelijk!