Een persoonlijk tuinontwerp

Hoe u uw tuin vorm geeft en inricht is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat u zich er prettig in voelt. Want wie wil er nou niet in de lente, de zomer en het vroege najaar heerlijk kunnen genieten in de tuin naar zijn of haar wensen? Wij kunnen dit voor u realiseren!

Stappenplan voor het maken van een ontwerp

Stap 1: u wilt uw tuin door ons laten ontwerpen? Wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak

Stap 2: als u zelf ideeën heeft, verzamel hier dan foto’s of plaatjes van, zodat u ons kunt laten zien wat u mooi vindt. Heeft u een kadaster tekening? Zorg dan dat u die klaar heeft liggen. Wij bekijken uw ideeën, maken foto’s, meten de tuin in en bespreken uw wensen.

Stap 3: u krijgt van ons een prijsopgave voor het tuinontwerp en eventueel voor het beplantingsplan. U krijgt van ons de tijd om hier over na te denken. Als u verder wilt, zullen wij een aantal verschillende schetsen maken om deze vervolgens met u te komen bespreken.

Stap 4: u bekijkt welke schets het beste bij uw wensen past. Deze schets zullen wij dan verder gaan uitwerken tot een volledig ontwerp.

Stap 5: samen met u bespreken we het ontwerp en bekijken we of er nog aanpassingen nodig zijn. Ook bespreken we alle mogelijkheden met betrekking tot de beplanting.

Stap 6: u ontvangt het definitieve ontwerp samen met het plan voor de beplanting en de materialenlijst. Als u het ontwerp door ons wilt laten uitvoeren, maken we ook voor de aanleg een offerte voor u op.

Contact met uw tuinspecialist in Roosendaal

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Of wilt u inzicht in de kosten die het maken van een tuinontwerp met zich meebrengt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.